Wat een ervaringen!

FIX-IT IN TECHNOPOLIS...

Ons schooljaar krijgt een technologisch tintje. Dat wisten jullie al. Vrijdag 19 september werd een top-dag voor dit schoolproject. In Technopolis ontdekten alle kleuters van K3 en alle kinderen van de lagere school ongelooflijk veel over techniek. Elk kind werd op zijn niveau aangesproken, alle interesses kwamen aan bod. Je zag de jongsten 'spelen' in de supermarkt, de bank, de pizzeria, de bouwwerf... Je zag de oudsten zoeken naar het geheim achter de technische opdrachten over motoren, tandwielen, bruggen, water, animatiefilms, lenzen, energie, fietsen op een kabel... Een dag om gezond moe van te worden!

TUIMELWAGEN...

De tuimelwagen is een ideaal middel om onze leerlingen bewust te maken dat veilig rijden èn de gordel dragen een absolute noodzaak is. Alle leerlingen van het derde tot en met zesde leerjaar en de oudste leerlingen van Het Noordveld kregen vandaag te kans om deze tuimelpartij mee te maken! Klikken is de boodschap!

 

 

Sint-Lodewijkscollege

Basisschool Zandstraat
Zandstraat 69 / Gistelsesteenweg 146A
Lenteweelde
Jan Breydellaan 56 

Telefoon: 050/31 63 22
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de kijker

Donderdag 2 oktober, 19u.30: opstart met medewerkers van de musical

Vrijdag 3 oktober: Dag van de leerkracht. We zijn blij dat we naar school KUNNEN en we zetten dit om 14u.45 met z'n allen op de speelplaats in de verf!

Zoek op deze site