Droom klein....

Een schooljaar lang dromen alle kinderen en het team van al wat goed en zin-vol is. Onze dromen zijn géén bedrog. We kiezen voor eenvoudige en realistische dromen die ons schoolleven nog mooier maken.

Hier en daar duiken droomwolkjes op. En dat is nog maar een beginnetje… Alle klassen formuleerden een ‘kleine klas-droom’. Die kan je nalezen in de inkom van de school. Hartverwarmend en ‘recht uit het hart’.

Tijdens een gezellige ‘verrekijker’ focusten we op ‘dromen’, we luisterden naar wijze en lieve verhalen, we zetten de nieuwelingen in het middelpunt, we dansten mee met L5. Het werd een fijn samenzijn dat in goede banen geleid werd door de kinderen van het ‘droomgroepje’: Victor Esther Victor Mirte Amélie Wieze Nina en Hanne. Dat deden ze supergoed. Ze zorgden voor een leuk wakkerhoudertje voor iedereen: een handig dromen-kijkertje, dat vrolijk ingekleurd werd.

Wij dromen een schooljaar lang verder met open ogen!

school

Dinsdag 27 september: grootouders welkom in Lenteweelde

Donderdag 29 september: sportnamiddag in De Koude Keuken voor de lagere school. Picknick mee!

Donderdag 29 september in de namiddag: grootouders van kleuters welkom in de Zandstraat

Geen school op vrijdag 30 september en maandag 3 oktober