FIXIT-flash 4

We focusten in deze FIXIT-flash al geregeld op de repetities en voorbereidingen van de ouders, van de kinderen van de lagere school en van het leerkrachtenteam. Maar ook voor de kleuters is de wereld van ‘robotjes en techniek’ helemaal open gegaan. Dat is hoorbaar en merkbaar in hun spel en in hun enthousiaste verhalen. En dàt was de bedoeling van ons schooljaarthema rond ‘techniek’.

Alle kleuters zijn trouwens super-trots om binnen enkele weken op het grote podium in de Magdalenazaal te staan. Elke kleutergroep laat een deel van het FIXIT-verhaal tot leven komen. Zelfs de allerjongsten van de Zandstraat-familie, die we in januari 2015 verwelkomen, dansen gezwind en zonder podiumvrees mee. ‘Dikke duim’ voor zoveel kleuter-enthousiasme.

Donderdag 29 januari: schoolvoorstelling musical om 13u.30 en première om 18 uur (Magdalenazaal)

Vrijdag 30 januari: voorstelling musical om 15 en om 19 uur

Maandag 2 februari: instapdag voor nieuwe peuters die 2,5 jaar zijn.