Brons!

We zijn fier...we kregen van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde een bronzen medaille toegestuurd. Dit omdat we op onze school allerlei acties op touw zetten om de kinderen op een duurzame en veilige manier aan het verkeer te laten deelnemen. In de loop van de komende weken delen we  aan de schoolpoort fluo-gadgets uit om onze fietsers 'goed-gezien' de straat op te laten rijden.

FIXIT-flash 4!

Wist je dat er bij ons op school groot acteertalent te vinden is? De kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar werden de voorbije weken klaargestoomd om het FIXIT-verhaal uit Kletskerke op het podium van de Magdalenazaal te brengen. En zij doen dat héél erg goed. Ze worden gecoacht door juf Charlotte en juf Leen om ontzettend luid te praten, om ferm te articuleren, om samen te spelen, én om te genieten van hun act. En genieten doen ze! We konden hen ‘live’ bewonderen tijdens de repetities. Trouwens, ook de koorkinderen laten af en toe hun acteerkantje zien. Het wordt een boeiend en verrassend samenspel.

Ook al benieuwd om hen bezig te zien en te horen? Nog even wachten tot het nieuwe jaar ingezet is. Eind januari is het zo ver…

Kerstvakantie van 20 december tot en met 4 januari

Maandag 26 januari: kom- en kijkdag voor nieuwe peuters in Zandstraat en Lenteweelde

Donderdag 29 januari: schoolvoorstelling musical om 13u.30 en première om 18 uur (Magdalenazaal)