FIXIT-FLASH !

De FIXIT-molen is nu definitief in gang geduwd. Neen, niet door een groep robotjes, maar door en met mensen die graag een handje helpen bij ons schoolproject rond techniek. We krijgen hulp van mama’s en papa’s, zusjes en tantes, oma’s en opa’s. Zij helpen ons om grootse decors uit te werken, om rekwisieten te bedenken met een tikkeltje hightech, om kledij te stikken waar de couturiers versteld van staan. Het was een fijne knutselavond, en er zullen er nog veel volgen. ;-) Heb jij ook zin om op één of andere manier mee te werken aan de voorbereidingen van de musical, of aan onze ‘handige-handen-dagen’? Laat het dan zeker weten. Dat kan via de juf/meester van je kind of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Alvast een super-dank-je-wel aan alle helpende handen!

Herfstvakantie van maandag 27 oktober tot zondag 2 november

Geen school op maandag 10 en dinsdag 11 november