Tot in september!

Wij wensen alle kinderen en ouders een deugddoende vakantie! We zien elkaar terug op donderdag 28 augustus tussen 17 en 19 uur voor het kennismakingsmoment in de nieuwe klas van uw kind. Het secretariaat is tijdens de zomervakantie dagelijks open (ook op zaterdagochtend en woensdagnamiddag) en dit tot en met 1 juli en opnieuw vanaf 18 augustus. Telkens van 9 tot 12 en van 14 tot 17 uur. U kunt natuurlijk ook altijd via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) een afspraak maken. En nu maar hopen op een stralend zomerzonnetje......

Kennismaking nieuwe leerkracht: donderdag 28 augustus, tussen 17 en 19 uur

Start schooljaar: maandag 1 september om 8u.30