120 jaar Zandstraat!

120 jaar geleden - op 26 september 1899 - startten de zusters van Heule met drie klassen lager en een bewaarschool (nu kleuter) langs de Zandstraat in Sint-Andries. De Sint-Baafsmeisjesschool was een feit! Het duurde nog tien jaar voor er ook een jongensschool werd opgericht op Sint-Baafs (langs de Legeweg, waar nu het CLB huist). Samen met de ouderraad en vele gepensioneerde collega's vierden we die mooie verjaardag op onze nieuwjaarsdrink vrijdagavond. We hieven het glas op minstens nog eens 120 jaar fijn onderwijs in onze school!

Dinsdag 29 januari in de voormiddag: kom- en kijkmomentje voor instappende peuters

Dinsdag 29 januari, 19 uur: ouderraad

Dinsdag 29 januari, 20 uur: infoavond voor ouders zesde leerjaar rond overgang naar middelbaar. Locatie: VLM, Velodroomstraat 28 in Sint-Michiels.

Vrijdag 8 februari: geen school

Dinsdag 12 februari: Dikke Truiendag