Vakantie!

Als je samen met andere mensen droomt van al wat goed is, dan kan je droom zo veel groter worden. Dat hebben we ervaren in Tilleghembos. De kinder-werkgroep had een dromen-spel voorbereid met heel veel opdrachten waarvoor telkens een ander ‘talent’ nodig was. Zo konden heerlijke dromen bijeen gespaard worden. De sfeer van samenwerken, rekening houden met elkaar, zorgen voor een ander,… zat er zeker in. Fijn om dit te beleven; heel mooi om dit te zien gebeuren.

Duizenden kleurrijke droombelletjes werden in het rond geblazen. Eén voor één waren het fijne dromen: dank je wel-dromen voor mevrouw Rommel, blije toekomstdromen voor de kinderen van het zesde leerjaar, pluimpjesdromen voor de kinderen met wie we een jaar lang in de klas zaten.

Nu nemen we even een pauze. De vakantie wordt ingezet. Iedereen mag op adem komen en genieten van een welverdiende rustperiode. Maar in september vliegen we er weer stevig in. Dan is het tijd voor iets nieuws.

Nu al benieuwd wat het worden zal?... Nog even geduld!...

De school is administratief dicht van donderdag 6 juli tot en met zondag 20 augustus. Weer open vanaf maandag 21 augustus.

Kennismakingsmoment voor ouders in nieuwe klas: woensdag 30 augustus, tussen 17 en 19 uur.

Start schooljaar: vrijdag 1 september om 8u.30. WELKOM!

Dinsdag 12 september, 19 uur: infoavond in alle kleuterklassen