Bijna verleden tijd...

Het schooljaar is afgerond. Toch was er nog een verrekijker-dagje over om met de hele school samen te komen en tijd te maken voor elkaar.

En het werd reuzefijn! We dansten het tijd-dansje, de kinderen van het werkgroepje speelden toneel, we creëerden een fantastisch dessertbuffet met alle kinderen van de hele school, we picknickten samen op onze speelplaats, we speelden het tijdspel in de Koude Keuken met alle kinderen van de lagere school, en we speelden zelfs ‘zandstraat-hoop’ op het gras. Een pluimpje voor Alicia, Emma, Ward, Ben, Lieke en Maren die dit mee voorbereid hebben.

Het werd ook een bijzondere dag voor juf Ann. Zij gaat binnenkort op pensioen, en dat wilden we niet zomaar laten passeren. We maakten voor haar een herinneringsboek, we zongen een lied over haar ‘tijd’ in de Zandstraat, we lieten haar genieten van grote en kleine dingen. Het was een feestelijk hoogtepuntje van onze verrekijkerdag.

Nu is het hoog tijd voor wat ontspanning, voor vakantie, voor ‘doen wat je graag wil doen’. In september zijn we weer paraat, met een volgend bijzonder creatief jaarthema vol ‘zin’!...

Schoolsecretariaat uitzonderlijk gesloten op woensdagnamiddag 29 augustus

Donderdag 30 augustus, van 17 tot 19 uur: kennismakingsmoment in de nieuwe klassen. De klaslijsten Zandstraat hangen uit aan de refter en de kleuterzaal

Maandag 3 september: here we go.....