Tijd om te beginnen...

Het is weer tijd om naar school te gaan, om bij te leren, om groter te worden,… Je ziet het al groeien in de inkom van de school: ‘TIJD’ wordt onze rode draad doorheen dit schooljaar.

Binnenkort zijn de eerste aanzetjes zichtbaar: leuke groepsfoto’s, tijd-engagementjes en gepimpte klokken vertellen over tijd maken, tijd geven en tijd krijgen. Daar willen we samen werk van maken, een schooljaar lang.

Neem dus gerust af en toe even de tijd om onze stapjes te lezen en te bewonderen. Misschien is het een goede aanzet om even te onthaasten, even stil te staan, om daarna met nieuwe energie weer verder te gaan.

We wensen jullie een ‘zee van tijd’ om dit te doen.

Dinsdag 19 december: kom- en kijkmoment in de peuterklassen (voor nieuwe ouders)

Dinsdag 19 december: oudercontact lager

Vrijdagvoormiddag 22 december: sponsorloop lager voor Uze Plekke