strapdag!

Onze school doet mee aan de jaarlijkse STRAPDAG van het Octopusplan.
Duizenden kinderen, leerkrachten en ouders uit meer dan 1200 Vlaamse basisscholen komen op deze dag te voet, met de fiets, step, gocart,…naar school.
Onze school wil met deze campagne aandacht vragen voor de verkeersveiligheid in de schoolomgeving en wil kinderen en ouders stimuleren om wat vaker te voet of met de fiets naar school te komen.
Zich duurzaam verplaatsen zorgt voor meer veiligheid op de schoolroutes en aan de schoolpoort. Strappen is bovendien goed voor het milieu, voor de gezondheid en de zelfontplooiing van jezelf en je kind.

De Strapdag gaat door op vrijdag 22 september. Kom op deze dag samen met je kind te voet, met de fiets, step, gocart,…naar school en ontdek de leuke aspecten ervan.

Krokusvakantie van zaterdag 10 februari tot zondag 18 februari

Vrijdag 23 februari, 15 uur: koffiestop in de Zandstraat