Tijd voor sterren...

Kerstlichtjes fonkelen, vlammetjes verspreiden warm licht, sterren aan de hemel doen denken aan die heldere ster boven de stal,… Maar misschien zijn de kinderen van onze basisschool de mooiste ‘sterretjes’. Misschien geven zij het warmste licht. Want zij luisteren met een ‘open mind’ naar het geboorteverhaal van Jezus, zij staan open voor het verhaal van Robby, zij doen enthousiast mee aan de sponsorloop en de soepverkoop t.v.v. ûze plekke, zij maken tijd om Kerstmis langer dan één dagje te beleven.

Dat 2018 een jaar mag worden met heel veel ‘warmste dagen’ in onze klassen, in onze gezinnen, in onze buurt. Daar maken we tijd voor.

Maandag 22 januari: start pannenkoekenactie voor verfraaiing speelplaats

Dinsdag 23 januari, 19u.45: ouderraad in refter Zandstraat