Nationale pyjamadag van Bednet.

Vrijdag 9 maart is het de derde Nationale Pyjamadag van Bednet. Ook onze school doet mee. Bednet zorgt ervoor dat langdurig zieke kinderen en jongeren die niet naar school kunnen van thuis uit en samen met hun eigen klas toch de lessen kunnen volgen. Door mee te doen tonen we dat we de zieke kinderen en jongeren steunen en maken we Bednet meer bekend. Iedereen mag die dag ook in pyjama naar school komen. Meer info kunnen jullie vinden op www.bednet.be/pyjamadag.

De school is gesloten van 4 juli tot 19 augustus

Schoolsecretariaat uitzonderlijk gesloten op woensdagnamiddag 29 augustus

Donderdag 30 augustus, van 17 tot 19 uur: kennismakingsmoment in de nieuwe klassen. De klaslijsten Zandstraat hangen uit aan de refter en de kleuterzaal

Maandag 3 september: here we go.....