Echt liefst samen!

Het derde en laatste deel van het schooljaar is begonnen. We zijn superblij dat we opnieuw samen op school kunnen zijn; uiteraard met aandacht voor alle corona-maatregelen.

We hebben er heel veel zin in om te leren en te oefenen, om te ontdekken en te vertellen, om te knutselen en te experimenteren, om te lezen en te schrijven, om te turnen en te bewegen, om te zingen en te dansen,…

We genieten ervan! Maar we doen dit het allerliefst SAMEN.

Woensdag 5 mei: infovoormiddag voor ouders derde kleuter Zandstraat en Lenteweelde rond overgang naar eerste leerjaar gaat niet door (omwille van de coronamaatregelen)

Dinsdag 11 mei: kom- en kijkvoormiddag voor instappende peutertjes in de Zandstraat en in Lenteweelde (onder voorbehoud coronamaatregelen)

Er is geen school op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 mei (pedagogische studiedag voor leerkrachten en verlengd Hemelvaartweekend)

Er is geen school op maandag 24 mei (Tweede Pinksteren) en dinsdag 25 mei (lesvrije dag)