Delen kan schelen

De ‘veertigdagentijd’ is begonnen. Tijd om samen met de kinderen de campagne van Broederlijk Delen 2020 te ontdekken.

Centraal staat het verhaal van Ndeye uit Senegal. Zij vertelt een ‘deelverhaal’ uit haar omgeving. Het doet ons in België nadenken over wat wij hier en nu met anderen kunnen delen. Want delen maakt sterker. De verwerking van het project van spoor ZeS stuurt ons in onze zoektocht om dit te realiseren.

De kinderen van L6 organiseren hun koffiestop, alle klassen van de lagere school houden een solidariteitsontbijt en het verrekijkerspel wordt heel zeker iets om naar uit te kijken.

Zo wordt ‘delen’ misschien ‘vanzelfsprekend’.

Op dinsdag 2 juni start de kleuterschool weer op en op maandag 8 juni de lagere school

Week 1 juni: preteaching in L3, L4 en L5

Maandag 1 juni: Pinkstermaandag. Geen school.

Zaterdag 13 juni: geleide rondleiding (na voorinschrijving) in Zandstraat en Lenteweelde

Dinsdagmiddag 30 juni: einde schooljaar. Er is opvang voorzien in de namiddag