DIRECTEUR

Dries De Rycke
050/316322
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BELEIDSONDERSTEUNING

Marlies Clement (marlies.clement@basisschoolzandstraat.be)
Sofie Coucke (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Mieke Vanroose (mieke.vanroose@basisschoolzandstraatDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

KLEUTERONDERWIJS

Zandstraat
K1A         Heleen Orroi (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
K1C         Giverny Vanderstraeten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
K2A         Isabelle Mortier (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Jorijn Talloen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
K2C         Marlies Clement (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
K3A         Sofie Debruyne ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
K3C         Lies Gernaey ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)               

Lenteweelde
K1b         Valerie Casteleyn (valerie.casteleyn
@basisschoolzandstraat.be)
K2b+K3b  Kristien Janssens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
               

Bewegingsopvoeding
Musha Vervaecke (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Margot Vanderhaeghe (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Benjamin Vandaele (benjamin.vandaele
@basisschoolzandstraat.be)

Zorg 
Sofie Coucke (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Extra
Giverny Vanderstraeten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Benjamin Vandaele (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Joke Vanroose (joke.vanroose
@basisschoolzandstraat.be)

LAGER ONDERWIJS

Zandstraat
1A         Martine Goutry (martine.goutry
@basisschoolzandstraat.be)
1B         Jessie Deforche (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
2A         Freuke De Clercq (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
2B         Tieu De Blieck (tieu.deblieck@basisschoolzandstraat.be)   
3A         Rita Sanders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)        
4A         Tibo Minne (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
             Stefanie Dewilde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
4b         Leen Opstaele (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
5A         Mieke Vanroose (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
5B         Ine Devriendt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
6A         Charlotte Verschaeve (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
6B         Bart Claeys (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

extra      Silke Deckers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)       

Zorg

Hilde Maréchal ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Sofie Coucke (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Sven Cnudde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Preventie
Sven Cnudde (sven.cnudde
@basisschoolzandstraat.be)

Kinderverzorgster

Corine Vanbesien (corine.vanbesien@basisschoolzandstraat.be)
Katarina Butkova (katarina.butkova@basisschoolzandstraat.be)

ICT-coördinator
Joost Vercaemst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Lichamelijke opvoeding
Lutgart Stroobandt (lut.stroobandt
@basisschoolzandstraat.be)
Ruth Rommel ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Maaike Vanhooren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Administratieve bedienden
Anne-Marie Cornette (secretariaat
@basisschoolzandstraat.be)
Sophie Joos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Isabelle Beyen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Line Pauwels (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)